U bent opzoek naar goed geluid, licht of iets anders voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, presentatie, verjaardagsfeest of evenement? 

Ons verhuur aanbod is zo divers en uitgebreid dat wij een geheel feest en evenement kunnen aankleden op het gebied van Licht, Geluid, Beeld, Decoratie en Drive-in shows. Daardoor kunnen wij elke keer een uniek en gevarieerd concept blijven neer zetten.

Heeft u bijvoorbeeld een 25 jarig bruiloftsfeest en deze wilt u graag thuis vieren? Geen probleem! Wij komen naar u toe om uw wensen te bespreken en daarin adviseren wij tevens de mogelijkheden. Wij denken altijd creatief mee om eruit eindelijk een mooi en sfeervol feest van te maken.

Denk eens aan een mooie kroonluchter die van kleur veranderd, een chique drive-in show met een led dansvloer waar flink op gedanst wordt, bewegend licht om het geheel levendiger te maken, led tv’s om een diashow met foto’s op af te spelen, spiegelbollen om in de disco sfeer te komen. Dit zijn allemaal mogelijkheden die Ruud Verhaag Licht | Geluid | Beleving kan realiseren.

De ontwikkelingen van licht, geluid, beeld en decoratie houden we goed in de gaten door het regelmatig bezoeken van beurzen, workshops en info dagen. Zo blijven we ook up to-date met de nieuwste producten. Zoals het net aangeschafte populaire led-scherm met led-strips en spots waar visuals op afgebeeld worden. Dit is echt de nieuwe trend op het gebied van show en beleving!

Ons aanbod bestaat uit

Geluid - Speakers, subwoofers, vliegframes, versterkers, microfoons draadloos en met kabel, afspeelapparatuur, muziek computers, dj-meubels, stroomverdelers, statieven en meer.

Licht - Rechte en cirkel truss, wind-up statieven led-parren en spots, kroonluchters, moving-heads spot en beam, sunstrips, lasers, sterrendoeken, spiegelbollen, led 4-bars, rook, bellenblaas en sneeuwmachines, dmx sturingen, lichttafels en computer met software, dimmer packs.

Beeld - Led-tv’s op truss voet, HD-beamers, projectie schermen elektrisch en fastfold, streaming kastjes, iPad’s, switches en splitters, HDMI kabels diverse lengtes, Visual led-panelen en led-strips.

Decoratie - Kroonluchters, diverse lengtes en kleuren brandwerende doeken, backdrops, verlichte “bloem” potten, statafels met en zonder led-verlichting, zitkrukken, bar-ombouw.

Effecten - C02, confetti, stageflames, verticale rookmachines. 

Diensten - Bezorgen, opbouwen, afbreken, bediening van alle apparatuur en producten. complete verzorging van het feest.

Wij hanteren staffelkorting met gunstige prijzen wanneer er meerdere dagen gehuurd worden. Wij werken met bekende merken als Crown, Audix, Shure, Pioneer, Apple, Avolites, American Dj, Duratruss, Dateq, Showtec, Lss advanced speaker systems, DBX, Martin, Antari.

Ons doel: Proberen met minimale middelen het maximale eruit te halen en het onmogelijke mogelijk te maken.

Verhuurprogramma

Interesse in ons verhuurprogramma? Lees dan verder op onderstaande pagina's:

Geluid

Licht

Beeld

Decoratie

Drive-in shows

PA producties

Of neem persoonlijk contact op:

Contact

Assortiment

Download ons volledige verhuurprogramma.

Prijslijst 2020 (3,0 mb)

Led vloer (0,1 mb)

Ons aanbod

 • Licht

  Naast geluid mag verlichting niet ontbreken op een feest. U kunt bij ons terecht voor compleet op maat gemaakte lichtshow’s of een eenvoudig statief met licht voor uw eigen feest. Ons verhuur Meer >>
 • Geluid

  Geluid is de belangrijkste factor op een feest of evenement, Om optimaal te kunnen genieten van muziek of de verstaanbaarheid van een spreker is het belangrijk te weten hoe en welk Meer >>
 • Beeld

  Een foto zegt meer dan 1000 woorden, maak daarom gebruik van een beeldscherm of beamer! Beeld kan op diverse manieren worden ingezet; bij een presentatie met ondersteuning van een powerpoint of filmpje, Meer >>
 • Decoratie

  Naast licht en geluid mag de decoratie niet ontbreken op uw evenement. Decoratie bepaalt mede de sfeer op een feestlocatie. Door gebruik te maken van verschillende elementen wordt die unieke sfeer gecreëerd. Decoratie Meer >>
 • Drive-in shows

  Een drive-in show is een mobiele discotheek waarbij het dj meubel samen met de dj de basis vormt, aangevuld met licht en geluid. Meer >>
 • Special Effects

  Special effects, daar kan niemand meer omheen elk evenement iedere bruiloft komt er wel een special effect aan te pas. Of het nu gaat om rook, confettie, streamers, vuur, bellen, Meer >>
 • 1
 • 2