Dj's en Artiesten

Alle prijzen zijn inclusief btw.
Dj Jules van Hest

Dj Jules van Hest

Begon zijn loopbaan als radio-dj bij Radio 538 (2001 – 2003), Radio Veronica (2007 – 2014) en Qmusic (2014 – 2018), met tussendoor nog een “tripje” van 17 maanden naar Curaçao (Dolfijn FM). Het presenteren en entertainen zit dus in zijn bloed, net als zijn liefde voor muziek. Naast Beats & Kitsch! is Jules al 4 jaar 1 van de vaste dj’s voor o.a. Qmusic The Party en Qmusic Het Foute Uur Live en was hij al te zien bij grote events als de Vierdaagsefeesten op de Waalkade in Nijmegen tot het MECC Maastricht en de Foute Party van Qmusic in de Brabanthallen Den Bosch. Ook is VANHEST voice over voor promo’s en commercials en produceert hij o.a. remixen, bootlegs en eigen tracks. Met zijn energie, creativiteit, humor en enthousiasme krijgt hij elk publiek mee!

Dj Rob van Soest

Dj Rob van Soest

Van feesttent tot discotheek en van kleine zaaltjes tot grote evenementen...Party DJ Rob van Soest heeft het allemaal voorbij zien komen. Op 15-jarige leeftijd besloot Rob om zelf de plaatjes te gaan draaien en kreeg hij de kans om op de zondag avond dit te doen tijdens de wekelijkse uitgaansavond voor de jeugd in ’t Mafcentrum’ te Maasbree. In deze korte periode deed Rob veel ervaring op.Na een goed jaar besloot Rob om op de deur van de plaatselijke discotheek (Apollo in Helden) te kloppen met het letterlijke verzoek te willen gaan draaien op de zaterdagavond. In ’t Centrum’ van discotheek Apollo werd in die tijd veel rock gedraaid afgewisseld met de Nederpop hitjes uit deze periode. Apollo werd The Apollo en ’t Centrum werd de Skihut De Skihut waar het ieder weekend FEEST was en waar Rob maar liefst 14 jaar bijna iedere zaterdagavond ‘De Hut’ helemaal op de kop wist te zetten.In deze periode draaide Rob tevens bij discotheek Palladio eveneens in Helden en kwam hij over de vloer bij Skihut Dotje te Panningen. Het was ook in deze periode waarin Rob het stukje ‘entertainment’ langs het plaatjes draaien behoorlijk onder de knie kreeg. Na bijna 15 jaar werd het tijd voor een andere inslag. Rob besloot om volledig voor zichzelf te beginnen.

Dj Ruud Verhaag

Dj Ruud Verhaag

Al vele jaren draait Ruud mee in de dj wereld. We gaan terug naar het jaar 1994; Ruud was 12 jaar, daar waar de garage van zijn ouders was omgebouwd tot “discotheek”. Hier begon de interesse om muziek te draaien. In 1997, bij het jongeren centrum in zijn geboortedorp Sevenum kwam Ruud in aanraking met de cd-spelers, mengpaneel, de MTV Braun en Hit Explosions cd’s… een aantal jaren later ging dit over naar de Technic’s platen spelers en 12” vinyl platen, welke in die tijd bij de discotheken gedraaid werden. Met name de dance (trance en hardstyle) muziek werd eigenlijk alleen op vinyl uitgebracht. En zo kocht hij enkele platen en leerde hij de beats vloeiend in elkaar te laten overlopen in een mix. In 2004 won Ruud een dj contest in Discotheek Time-out in Gemert. Hier heeft hij een aantal zaterdag avonden gedraaid, en daarna tevens in diverse discotheken op Kreta en Mallorca. In 2006 even een jaar er tussen uit om op Curacao te werken en daar de Caraïbische muziek opgesnoven van Reggaeton, Moombahton, Mergengue, en Bachata. Bij terugkomst in 2007 kon Ruud dan ook niet wachten om weer te gaan draaien en alle muziekstijlen door elkaar te gaan mixen van reggaeton tot, 60’s tot top 40 tot dance tot alternatieve rock tot carnaval tot noem maar op! In al die jaren heeft Ruud menig kroeg en tent op zijn kop gezet. Geen genre is te gek, DJ Ruud een echte all-round DJ!

Feest dj André

Feest dj André

Een te gek feestbeest passend op élk feest. Of het nu gaat om een ingetogen formele borrel, bruiloftsfeest, jubileum, verjaardagsfeesten van 18 tot zelfs 90 jaar, bedrijfsfeest, evenement, festival, tentfeest of zomaar een feestje met 15 vrienden. André verzorgd het in overeenstemming met de organisatie, qua muziekkeuze en interactie, om het keer op keer een écht feest te laten zijn Als het Goed (Bon) en écht Apart(y) moet zijn. Interactie met publiek en draaiend op verzoek

Dj Cor

Dj Cor

DJ Cor: met deze man haalt u een legende in huis! Dé Peetvader van de Feestmuziek! Ooit begonnen in het eerste en meest succesvolle feestcafé van Nederland: de Surprise Bar. Hierna door gefeest in het legendarische Cooldown Café XL en La BastilleXL in Amsterdam. Maker van vele compilatie hit albums en diverse hitsingles. Bekend van “Hee, Hoo! We gaan beginnen!” en “Tik ‘m ff aan ouwe!” Mainstage artiest op vele festivals zoals: Dutch Valley, Electronic Picnic, Go Apres-Ski, Hossa!, Gay Pride, Canal Pride, Bevrijdings Festivals, 5 Mei Festivals. Veel buitenlandse optredens in de vakantie gebieden van Spanje, Portugal, Frankrijk, Oostenrijk, Italië, Duitsland, Engeland, Mexico, Turkije en de Nederlandse Antillen. En natuurlijk als voorprogramma van vele artiesten, o.a. de concerten in Ahoy, Olympisch Stadion en Arena te Amsterdam samen met de enige echte André Hazes Sr. Geen locatie te klein of te groot, het dak gaat er af met deze muzikale duizendpoot!

New Wave (Dj Act)

New Wave (Dj Act)

We cannot become what we want by remaining what we are"
Volgens de boys van New Wave verandert alles. Kijk naar de architectuur, de muziek of de mode. Het leven gaat over New Waves en hoe we hierop reageren. Met New Wave willen zij een eigen wave creëren. Deze wave bestaat uit een mix van gekke HipHop, Urban en Techno beats, geïnspireerd door de New Wave cultuur!
Dj Martijn v. Meyel

Dj Martijn v. Meyel

Martijn draait de lekkerste guilty pleasures gecombineerd met de meest dansbare hits van nu!

De Flamingo's (live act)

De Flamingo's (live act)

De Flamingooos dans show en amusumentsorkest duo worden ook wel in het amusementscircuit “het matinee orkest van de toekomst” genoemd. Dit duo , bestaande uit de achterneven Frans en Peer van Oirschot, heeft al zoveel km’s op hun entertainmentteller staan dat het klokje dol is gedraaid. Festivals, kermissen zegt u het maar, de Zwarte Cross, Concert at Sea, moesten er ook al aan geloven. Al hun ervaring uit het bruiloften en kermiscircuit komt samen in deze act. Dit dans, show- en amusementsorkestduo is gespecialiseerd om alle dansvloeren aan het zwieren en zwaaien te krijgen. U wilt een polonaise, een foxtrot ,een summerparty of gewoon lekker roeien met de hele dansvloer, de Flamingooos zullen het met een brede glimlach op hun gezicht voor u verzorgen. Golden Oldies van George Baker, The Cats en Frank Ferrari worden net zo makkelijk gezongen als de nieuwste kneiters van Dj Paul Elstak of Django Wagner. Enthousiast en met een gebleekte glimlach brengen de Flamingooos hun muziek en is het iedere keer op keer weer een speciale belevenis.

Rob's Platenkast (show)

Rob's Platenkast (show)

Rob’s Platenkast is het nieuwe (show) concept van DJ Rob van Soest uit Helden i.s.m. Ruud Verhaag, In een avondvullende show neemt DJ Rob van Soest de bezoeker mee in een muzikale reis door de jaren ’60, ’70, ’80, ’90 én de ‘00’s!! Niet alleen de grote hits en ultieme klassiekers komen voorbij maar ook juist de albumtracks die iedereen kent maar die je nog maar zelden hoort.. In ‘Rob’s Platenkast’ kan en mag het allemaal. Gegarandeerd feest wanneer ‘Rob’s Platenkast’ haar deuren opent!! Gedurende de show is er veel ruimte voor interactie met het publiek. Wat te denken van het grote ‘d’rob of d’r onder spel’ of van de muzikale diagnose in de praktijk van ‘Dokter Rob’ die ieder feestje beter weet te maken!! Dus ga lekker uit je plaat, zing en dans mee.. (en maak ook nog eens kans op een ELPEE!!) #lekkeruitjeplaat #RobsPlatenkast